Tüm Kutular Suni Çimle Kaplanacak
Hijyen ve temizliği sürekli olarak sağlamak ve 'Daha Temiz Bir Ardeşen' yaratmak için yola çıkan Ardeşen Belediyesi, hijyenik ve estetik görünümüyle dikkat çeken çim kaplı çöp konteynırlarının sayısını artırıyor. 10çöp kutusu ile başlanan uygulamada, en kısa süreçte 70 adet çim kaplı konteynere ulaşma hedefleniyor. Ardeşen'lilerinbeğenisini kazanan suni çim kaplama çöp kutularının malzemeleri, Ardeşen Belediye kademe bölümünde özel olarak üretildi, böylelikle belediye bütçesinden tasarruf sağlandı.

Kapsamlı Temizlik
İlçe geneline dağılan çöpkonteynırlarının; ilaçlama ve hijyen çalışmalarına hız veren Ardeşen Belediyesi, ilçe genelindeki 70 çöp kutusunun tamamını her ay boyunca böcek ve sineklere karşı ilaçlıyor. Çalışmalarda biyolojik bazlı malzemeler kullanılıyor. Öte yandanBelediye yetkililerince, özel çöp konteynırlarının sayısınındı artacağı bildirildi.

Avcı’dan Sevenlerine Acı Haber Avcı’dan Sevenlerine Acı Haber

Belediye Ve Halk El Ele
Estetik görünüme ve temizliğe önem verdiklerini söyleyen Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin'Güzel ilçenin her noktasında hijyeni ve temizliği sağlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizde gece ve gündüz çöp toplamak için belirlenen saatlerde iş makinelerimiz çöp alırken, çöp taksi hizmetimiz de ara caddelere giremeyen büyük araçlarımızın yerini almaktadır. Yeni uygulaması başlayan Suni çim kaplama çöp kutuları Ardeşen sokaklarına renk kattı. Yanına yanaşmaktan çekindiğimiz çöp kutuları, mahallelerimizin ve sokaklarımızın hoş bir aksesuarı oldu. Belediye ve vatandaşlar olarak el ele vereceğiz ve daha temiz bir Ardeşen'i birlikte yaratacağız. Belediyemiz kademe bölümünde kendi imkanlarımızla ürettiğimiz çim kaplama çöp konteynırları ilçemizin tamamına yayılacak. Halkımızdan gelen talep ve öneriler doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz'diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi