Rize Yeni Sosyal Alanına Kavuşuyor Rize Yeni Sosyal Alanına Kavuşuyor

Rize İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 'İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi'nde Ocak ayının son oyunu olarak 28-29 Ocak'ta Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan 'Çocuğum' adlı oyun, mücbir nedenle 'Anlaşılmaz Konuşmalar' adlı oyunla değiştirildi' ifadeleri kullanıldı.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde 28-29 Ocak Salı ve Çarşamba akşamları saat 20:00'de sahnelenecek olan 'Anlaşılmaz Konuşmalar' oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilecek. 'Çocuğum' adlı oyun için alınan biletlerin yeni oyun için de geçerli olacağı duyuruldu.

Andrew Bovel'in eseri olan 'Anlaşılmaz Konuşmalar'ın çevirmenliğini Ekin Tunçay Turan, yönetmenliğini ise Ebru Nil Aydın yapıyor.

'Anlaşılmaz Konuşmalar' duygusal davranışların doğru ve yanlışları üzerine bir oyun. Yakın olanlarla kurulan bağlar bozulurken, yabancılarla kurulan sahte, derin ilişkileri anlatıyor. Kopukluğu ve ahlaki kuralların değişimini tipik bir duygusal manzara çizerek gösteriyor. Küçük neşe ve mutluluk anlarını yakalamaya çalışan ve anlamlı hayata özlem duyan, artmakta olan yabancılaşmaya karşı mücadele eden insanların hikayesi…Oyunda, dokuz karakteri dört oyuncu oynamaktadır.

Editör: Haber Merkezi