Ünlü Oyuncudan Kötü Haber: Durumu Ciddi Ünlü Oyuncudan Kötü Haber: Durumu Ciddi

Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştireceği Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite İkinci Toplantısı'na katılmak ve yapımı tamamlanan Akyazı Spor Kompleksi'nin açılışında bulunmak üzere bugün öğle saatlerinde özel uçakla Trabzon'a geldi.

Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani, Trabzon Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından karşılanırken, Al Sani ve Erdoğan havalimanı apronunda bir süre baş başa sohbet etti. Sohbetin ardından ikili ve beraberindekiler kendilerini taşıyacak 2 ayrı helikoptere binerken, helikopterlere 2 Skorsky helikopteri eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve konuk Katar Emiri Al Sani'nin Trabzon ve Rize'yi havadan gezerek kış ve yaz turizmi ile ilgili yatırım yapılacak yerleri havadan inceleyecekleri öğrenildi.

Öte yandan Katar Emiri ve beraberindekileri taşıması için havalimanına getirilen 50 lüks makam aracı polis köpekleri tarafından tek tek aranırken, yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Katar Emiri'nin makam aracının ise Katar'dan özel uçakla getirildiği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi