ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı? ÇAYKUR Destekleme Bedeli Hesaplara Yattı mı?

AK Parti Rize teşkilatları belediye çalışmalarının sunulacağı yerel yönetimler şurası toplantıları için bir araya geldi. Ayder'de düzenlenen ve 2 gün sürecek olan yerel yönetimler şurası öncesinde geniş katılımlı bir toplantı düzenlenerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize programı değerlendirildi.
İl başkanı Muhammed Avcı başkanlığındaki toplantıya Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, İl yönetim kurulu üyeleri, Rize belediye başkanı Reşat Kasap, İl genel meclis başkanı Mehmet Kazancı, İlçe başkanları, ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları, kadın kolu ve gençlik kolu başkanı katıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize programıyla ilgili bilgi veren İl Başkanı Avcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma günü Rize'ye geleceğini belirterek programla ilgili şu bilgileri verdi; ' Cumartesi günü saat 13:00'da Valilik önünde Toplu açılış töreni, saat 15:30 da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi akademik açılış töreni, saat 17:30 'da da RTEÜ vakfı kurucular kurulu ile toplantı' yapılacağını ifade etti.
Yapılan toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rize programıyla ilgi bilgi verilerek hazırlıklar ve çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ilk defa Rize 'ye gelecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'na coşkulu bir karşılama yapılması gerektiği ifade edildi. AK Parti Rize teşkilatları olarak hazırlıklar yapılarak programlara geniş katılımın sağlanacağı söylendi.
2 gün sürecek yerel yönetimler şurasında İl İlçe ve belde belediye başkanları tek tek belediye çalışmaları hakkında sunumlar yaparak bilgiler verecek. Belediye başkanlarının sunumları üzerine genel değerlendirmelerde bulunulacak.

Editör: Haber Merkezi