Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize programına ilk olarak Ovit Tüneli'nin açılışıyla başladı. Ardından Rize Valiliği önünde vatandaşlara seslendi.

19 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 19 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN RİZE'DEN İKİ İSTEĞİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında hemşehrilerinden iki isteği oldu. Rize mitinde yapmış olduğu konuşmada güçlü meclis için vatandaşlardan AK Parti'ye destek istedi.Miting alanındaki konuşmasına 24 Haziran seçimlerinde güçlü hükümet için şahsına ve güçlü meclis için AK Parti'ye Rizelilerden destek isteyen Erdoğan, '24 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı'nda şahsımı, mecliste AK Parti'yi destekliyor muyuz? Mührü bir kez daha AK Parti'ye basıyor muyuz? 24 Haziran'da Cumhur İttifakı'nı rekora taşıyor muyuz?' dedi.

RİZE'DE GERÇEKLEŞTİRİLEN YATIRIMLAR
Bu yatırımların arasında; 1783 yeni dersliğin, 4472 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurtlarının, 400 yataklı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile 250 yataklı Rize Devlet Hastanesi'nin de içinde olduğu 26 sağlık tesisinin, 640 milyon liralık sosyal yardımın ve 2267 konutun olduğunu da aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında bugüne kadar yapılan, halen yapılmakta olan ve yakın dönemde yapılacak olan proje ve yatırımlardan da örnekler verdi.

800 yataklı şehir hastanesinin inşasına yakında başlanacağını, millî tarım projesi kapsamında Rize'de organik çay tarımını yaygınlaştırmak için çalışmaların sürdüğünü, fındık konusunda yaşanan sıkıntıları, üreticileri mağdur etmeden çözüme kavuşturacaklarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yakın dönemde Rize'de gelişen tabiat turizmini daha da geliştirmek için çalışmaların sürdüğünü sözlerine ekledi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, koşmasının sonunda AK Parti Rize Milletvekilli Adayları Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı'yı sahneye davet ederek vatandaşları selamladı.

Editör: Haber Merkezi