Cumhurbaşkanı: `Lahananuz nerededur?`

Cumhurbaşkanı: `Lahananuz nerededur?`

  • 0
  • 0

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazı ardından esnaf ziyareti de yaptı.

Güneyce Çay Salonu’na uğrayan Yıldırım, vatandaşların, “Reis’i ara” demesi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla aradı. Erdoğan, Karadeniz şivesiyle; “Uşaklar Başbakanu bir tek çay ile mi uğurlayasunuz. Lahananuz nerededur…” dedi.

Yıldırım, namazın ardından vatandaşları selamladı. Daha sonra cami önünde kendisini bekleyen öğrencilere karne hediyesi olarak oyuncak araba veren Yıldırım, öğrencilere “Ders yok, Kitap okuyun” diye tavsiyede bulundu. Yıldırım, ardından yürüyerek Emek Barış Taksi Durağı’na geçti. Taksicilerle sohbet eden Yıldırım, daha sonra Güneyce Çay Salonu’nu ziyaret etti.

“Sizden endişem yok”
Taksi durağında taksi esnafına “Vatandaş ne diyor bu referandum için” diye Yıldırım, taksicilerin “Evet diyoruz biz” demesi üzerine, Yıldırım, “Sizden endişem yok. Müşteriler ne diyor” dedi. Taksicinin “Taksici ne derse önemli” demesi üzerine Yıldırım, “Şüphem yok” dedi. Taksiciler de, “Halk biziz bizim ne dediğimiz önemli” diye cevap verdi.
Çalan telefonu açan Yıldırım, “Barış Taksi nasıl yardımcı olalım. Havaalanına mı gideceksiniz, Binali Yıldırım ben” dedi. Havaalanına ne kadar yazdığını soran müşteriye taksicilerden aldığı yanıtla “100 lira” yanıtı veren Yıldırım, tekrar taksicilere dönerek “Ne zaman 100 oldu, 85 diyor” dedi. Taksiciden “Tamam 85 de olur” yanıtı alınca Yıldırım, müşteriye “Tamam 85 de olurmuş” yanıtı verdi.

“Lahananuz nerededur…”
Daha sonra Güneyce Çay Salonu’na uğrayan Yıldırım, vatandaşların, “Reis’i ara” demesi üzerine Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı telefonla arayarak, telefonun da hoparlörünü açtı. Yıldırım, “Hayırlı cumalar, cumanız mübarek olsun Sayın cumhurbaşkanım. Biz de namazdan çıktık İkizdere Güneyceliler kahvesine geldik. Reis’in sesini duyalım dediler” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz şivesiyle; “Uşaklar Başbakanu bir tek çay ile mi uğurlayasunuz. Lahananuz nerededur…” dedi. Vatandaşın “Hepsi var, var; haber vermedi” demesi üzerien Erdoğan, “Aniden mi geldu…” dedi. Erdoğan “hayırlı cumalar” dedikten sonra telefonu kapattı.

Haber :

Türk Futbol tarihinde ilk kez 3–0 hükmen yenilgi alan ve iki puanı silinen takım olan Rizespor, bunu hangi maçta yaşadı?

Yorum Yap