Rizeli Sporcular Gururlandırdı Rizeli Sporcular Gururlandırdı

Türkiye'nin dört bir yanından kulüp ve bireysel sporcuların katılım sağlayacağı Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonasında ev sahipliği yapacak olan Rize ili hazırlıklarına şimdiden başladı.

Rize'de gerçekleştirilecek olan yarışmalar hakkında açıklamada bulunan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ' 18-20 Temmuz 2018 tarihleri arasında Rize ilimizde gerçekleştirilecek olan Dağ Bisikleti Türkiye Kupası yarışmasına Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek olan yaklaşık 400 sporcu kulüp ve bireysel olarak kendilerini temsil edecek. Hedefimiz Rize olarak Handüzü yaylamızda gerçekleşecek olan Türkiye birinciliğinde illerini temsil etmek adına ter dökecek sporcularımıza en iyi parkuru hazırlamaktır. Başvurularımız halen devam etmektedir. Şimdiden katılım sağlayacak olan takımlara ve bireysel sporcularımıza başarılar diliyorum ' dedi.

Yıldızlar, yıldız bayan, genç erkekler ve genç bayanlar, büyük erkekler, büyük bayanlar, mastırlar ve 40+ sporcuları 5 bin 500 mt parkurda yarışacaklar . 850 mt sürat parkuru ise Güneysu ilçe merkezinde gerçekleştirilecek.

Editör: Haber Merkezi