Kendirli Seçim Sonuçları 2024 - Rize Kendirli’de Kim Kazandı? Kendirli Seçim Sonuçları 2024 - Rize Kendirli’de Kim Kazandı?

Valilikten yapılan açıklamada, Rize Emniyet Müdürlüğünce 'Daha huzurlu ve daha güvenli bir Rize' sloganıyla uygulamalara aralıksız devam edildiği belirtildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince merkez ve ilçelerinde gerçekleştirilen kontrollerde şüphelenilen iki araçta yapılan aramada 3 bin 460 paket gümrük kaçağı sigara ve 410 şişe gümrük kaçağı içki ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, Trabzon-Rize karayolu üzerinde gerçekleştirilen uygulamada ise şüphelenilen bir aracın durdurularak arandığı, otomobilde 250 hap ele geçirildiği ifade edildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan H.K. ve A.D'nin sevk edildikleri adli makamlarca kefaletle, uyuşturucu veya uyarıcı madde etkisi doğuran her türlü uyuşturucu madde ticareti suçundan hakkında işlem yapılan şüpheli C.T'nin ise ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.

Editör: Haber Merkezi