Rize'de Cinayet Kurbanı Genç, Son Yolculuğuna Uğurlandı Rize'de Cinayet Kurbanı Genç, Son Yolculuğuna Uğurlandı

53 Gazeteciler Derneğinde Kooperatif Başkanları ve Gazeteciler ile bir araya gelen Denizbank Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent tarıma verdikleri destekleri sürdüreceklerini söyledi.

HASATTA ÖDEME İMKANI
53 Gazeteciler Derneğinde Kooperatif Başkanları, Şube Müdürleri ve Gazeteciler ile bir araya gelen Denizbank Bölge Müdürü Seyfi Doğan Atakent, son 8 yılda bölgede 18 olan şube sayasının 49'a yükseldiğini belirterek '600 dolayında çalışanımız var. Tarıma dayalı ek hizmetlerimiz önceki yıllarda olduğu gibi devam ediyor. Bu konuda müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyoruz. Banka olarak bünyesinde Ziraat Mühendisleri barındıran tek bankayız. Çiftçimizin yüzü gülsün anlayışının yerleştiği bakış açısını hayata geçiriyoruz. Bankamız bu kapsamda işbirliklerini de artırarak sürdürüyor. Üreticiler, üretici kartları ile satın aldıkları yem, gübre, tohum, zirai ilaç ve diğer takımsal girdileri 5 aya varan vadelerle alma ve hasatta ödeme imkanına kavuştu. Üretici kart ile yapılacak tarımsal ekipman alımlarında ise 3 yıla varan vade ve yılda bir ödeme avantajından yararlanabilen çiftçiler, Denizbank'tan uygun koşullardan ekipman kredisi de kullanabilirler' diye konuştu.



'ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ'
Denizbank Rize Şube Müdürü Özgür Devrim Güvensoy ise ilimizde tarımda verimliliğin artması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için yeni ürün ve hizmetler sunmaya devam edeceklerini ifade ederek, 'Banka olarak üreticimizin her zaman yanındayız. Sektörde özel yapısı ile Dünya da bir ilk olan ve yarım milyonu aşkın üreticiye avantajlar sağlayan, üretici kartımızın yanı sıra; Rize şubemizde çiftçilerimize özel ürün ve kampanyalar sunuyoruz. Onların yanında ve yakınında olabilmeyi sorumluluğumuzun bir gereği olarak değerlendiriyoruz' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi