19 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 19 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Diriliş Başkanları Rize İl Kadın Kolları Başkanı Emel Şeker beraberinde Rize İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülsüm Demirdağ, İl Başkan Yardımcısı Hasan Çankaya ve Başkan Danışmanı Ahmet Kansız ile birlikte 53 Gazeteciler Derneği'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Diriliş Başkanları Rize İl Kadın Kolları Başkanı Emel Şeker, Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak'a tüm gazeteciler adına çiçek sundu.

Diriliş Başkanları Rize İl Kadın Kolları Başkanı Emel Şeker, ziyarette yaptığı açıklamada çalışan gazeteciler gününün gazetecilik mesleğini icra edenleri onurlandırmak için 1961'den beri 10 Ocak günü düzenlenen Türkiye'ye özgü bir kutlama olduğunu belirterek gazetecilerin gününü kutladığını belirtti. Şeker, görüşmede gazetecilere başarılar diledi.



53 Gazeteciler Derneği Yönetimi de Diriliş Başkanları heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN KANSIZOĞLU'NUN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI



Diriliş Başkanlığı Doğu Karadeniz Bölge ve Rize İl Başkanı Hasan Kansızoğlu'da Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kansızoğlu, mesajında kamuoyunu bilgilendirme adına önemli bir görev üstlenen gazetecilerin gününü kutlayarak meslek hayatlarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi