Engin ve Dilan Polat Beraat Etti Engin ve Dilan Polat Beraat Etti

Trabzon'da kurulan 'Diriliş Sanat Topluluğu' önceki gün Sera Gölü Gül Tesisleri'nde basın ile bir araya gelerek yeni yüzlerini tanıtıp faaliyetlerinden bahsetti. Birçok kesimin beğenisini ve takdirini toplayan Diriliş Sanat Topluluğu tabir-i caizse 'gümbür gümbür' geliyor. Faaliyetlere başladıklarını belirten grubun Genel Koordinatörü Aslan Kar; ' aramızda her sanat dalından deneyimli ve başarılı arkadaşlarımız var. Çıktığımız bu yolda hepimiz bir çatı altında toplanarak Sanat Topluluğumuzu oluşturduk.

Çalışmalarımıza hemen başlıyoruz. Çok güzel işler çıkaracağız' diye konuştu. Konuşmalarını şu şekilde sürdüren Diriliş Genel Koordinatörü Aslan Kar; 'Trabzon'daki eksiklikleri görüp yeni bir sanat grubu oluşturduk. İçerisinde tiyatro, oyunculuk, müzik, dans gibi sanat etkinliklerini bir araya toparlayarak 'Diriliş' ismi adı altına yeni bir oluşum içerisine girdik. Aramızda bulunan arkadaşlar Trabzon'da sinema, dizi-film, tiyatro, radyoculuk, gazetecilik, televizyonculuk gibi benzer meslek gruplarında deneyimli ve başarılı olan aranan yüzler haline gelen arkadaşları bir araya getirerek bir çatı altına topladık. 'Diriliş' adlı sanat topluluğumuzu önümüzdeki günlerde de hem sanatsal hem de oyuncu profili olarak geliştirme çalışmalarımız devam edecek. Amacımız Trabzon'da bütün görüşleri ortak fikirde toplamak için sanatımızı en güzel bir şekilde sahneye koymaktır.

Sloganımız kötü alışkanlıkları olan bir sokak çocuğunu bile aramıza alıp onu topluma kazandırabilmek için verecek olduğumuz bir mücadelenin de ismidir 'Diriliş'. Bu çerçeve içerisinde arkadaşlarımız; bendeniz ekibin genel koordinatörü olan Aslan Kar, tiyatromuzun oyuncu koçu Zeki Kanber, ana oyuncu grubumuz Erkan Yüce, Emre Yeşilyurt, Günen Kalfa, Nuray Taflan, Reşat Hacıahmetoğlu, Cem Sultan Karabulut, basından sorumlu ve ayrıca oyuncumuz Elif Çelik, dans ve koreografi sorumlumuz Aslıhan Şen, 'Diriliş' topluluğunun müzik sorumlusu Okan Kaya, cast direktörü Merve Varoğlu ve de yaklaşık 25 kişilik eğitimlerine yeni başlanacak olan oyunculardan oluşan 'diriliş' sanat topluluğu ilk oyununu Kasım ayında sahnelemek için yarından itibaren çalışmalarına başlayacaktır.

Editör: Haber Merkezi