Arabian Travel Market'deki dev tanıtım standıyla Türkiye fuarın en çok ilgi gören ülkelerinin başında yerini almayı yine başardı.
Rize'den giden turizmciler, Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarında, çeşitli projelerle turizm gelirlerini artırmak için harekete geçen Suudi Arabistan, Mısır ve Ürdünlü yetkililerle görüştü.



Dubai International Convention & Exhibition Centre'de açılan fuar 24-27 Nisan tarihleri arasında Dubai'de gerçekleşecek.
Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, fuarın özellikle Arap yarım adasından gelen turist sayısının artması için son derece önemli olduğunu ifade etti. Rizem Kültür ve Turizm Derneği'de Rize'yi temsilen fuarda yerini aldı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ın da destekleriyle Dubai fuarına katılan dernek yetkilileri burada Rize'nin doğal güzelliklerini fuar ziyaretçilerine tanıtıyorlar.

Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu

RİZELİ MÜSTEŞAR RİZE STANDINDA
Organizasyonun ilk gününde Rize standını binlerce katılımcı ziyaret ederken Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoy ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Ali Temurci standın konuğu oldu. Müsteşar Arısoy Rize standını temsil eden görevliler ile sohbet ederek Rize'nin turizm konusunda çok zengin bir coğrafyaya sahip olduğunu söyledi.
Fuara Türkiye'den Ankara ve İstanbul ticaret odaları ile bazı illerin belediye ve şehir tanıtım ajansları yanı sıra çok sayıda seyahat acentesi ve konaklama tesisi de bağımsız olarak katıldı.


Editör: Haber Merkezi