Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği üyelerinin yaptığı eserlerinden oluşan serginin açılışına Rize Valisi Erdoğan Bektaş ile eşi Esma Bektaş, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve eşi Özlem Aksoy ile davetlilerin katıldı.

Sergi açılışında kısa bir bilgilendirmede bulunan Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu, 8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği üyelerinin el emekleri göz nurları sanatlarını sergilediklerini söyleyerek; 'Bu Şehrin Kadınları Çayda Sanat Sergisiyle 20 üyemizin 9 değişik sanat dallarıyla uğraşan arkadaşlarımızın sanat sergisi sergimizin açılışını yaptık. Kadınlarımızın yaptığı eserlerin daha iyi anlaşılması ve herkes tarafından görülmesi açısından bu tür etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Sergimizde yaklaşık bin eser bulunuyor. 08-12 Mart tarihleri arasında Kültür Merkezi Sergi Salonunda sergimiz görülebilecek. Sergimize herkesi davet ediyoruz' dedi.



Kurdele kesiminin ardından sergiyi gezen protokol üyeleri eser sahiplerinden bilgi alarak yapılan çalışmaları dikkatlice inceledi.
Sergi boyunca bölgenin tanınmış tulum sanatçısı Filiz İlkay Balta tulumuyla katılımcılara keyifli bir müzik ziyafeti sundu.

Rize'deki Konut Satışlarında Düşüş Yaşandı Rize'deki Konut Satışlarında Düşüş Yaşandı

Editör: Haber Merkezi