Rize’de Gençlere Ödüllü Yarışma Rize’de Gençlere Ödüllü Yarışma

Rize'de ve bölgede sosyal, kültürel ve sanatsal alanda yürüttüğü çalışmalarla adından söz ettiren Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği 10. Yılını kutluyor.
Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ile Babillon Otel'de bir araya geldi. Buluşmada Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu ve yönetimini kabul eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, dernek faaliyetleri noktasında çok faal olan Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği'nin 10. Yılını kutladığını öğrendiğini belirterek '10 yıldır Rize'de ve bölgede topluma faydalı olmak adına gözle görülür çabalar sarf eden Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği'nin faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Rize'de sosyal, kültürel ve sanatsal anlamda hatırı sayılır başarıya sahip dernekte, başkandahil olmak üzere yönetiminin kadın ağırlıklı olması ayrı bir önem taşıyor. Kadın, toplumda ne kadar olursa o toplumun gelişimi daha da hızlanır.' Dedi.
Kadınlarınher alanda büyük hedeflerle yola çıktıklarını ve bu hedeflerini başarma noktasında azimle mücadele ettiklerini belirten Karal, kadının elinin değdiği her şeyin anlamlı ve özel olduğunu söyledi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın dernek faaliyetlerinde sürekli yanında olduklarını belirten Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu 'Sayın vekilimizin Rize'miz için ne kadar önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Rize'nin her alanda kalkınması için var gücüyle çalışıyor. Zamanının önemli bir kısmını da sosyal ve kültürel alanda yürütülen çalışmalara ayırıyor. Bizler de bundan son derece memnunuz; çünkü Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği olarak ilimizin sosyal,kültürel ve sanatsal alanda gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Bu çabamızı görerek her zaman yanımızda olan Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal'ın varlığı bize itici güç oluyor. Şahsım ve dernek yönetimim adına kendisine teşekkür ediyoruz.' Şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi