RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçının Hakemi Belli Oldu RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçının Hakemi Belli Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor' projesi ile Ülkemizde, Ceza ve İnfaz Kurumlarındaki hükümlü ve tutuklu gençlerin, aktif futbol hayatına nokta koyan efsane futbolcularla beraber vakit geçirmeleri, gençlerin sosyalleşmesi ve rehabilite edilmesine katkı sunması amaçlanıyor.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamasında ' Bakanlığımızın hayata geçirmiş olduğu bu proje ile gençlerimizin ufuklarını açmak bundan sonraki hayatlarına yön vermek amacıyla destek sağlanıyor. Gençlerimiz sporda adlarını tarihe kazınmış olan futbolcularımızdan etkilenerek kendilerine örnek alacaklardır. Psikolojik anlamda büyük bir önem taşıyan bu projenin uygulamaya koyulmasından dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığımıza şükranlarımızı sunuyorum' diye konuştu.
'Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor' projesi kapsamında Rize L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki gençler, aralarında Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özaba, Danıştay Üyesi İbrahim Er, Efsane Futbolcular Ali Gültekin, Tanju Çolak, Ergün Penbe, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin'in bulunduğu takımla futbol maçı yaptı.

Editör: Haber Merkezi