Yüce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) görevini yürütürken, 4 Ekim tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çaykur Genel Müdürlüğü'ne atanan Ekrem Yüce, 15 Ekim tarihinde görevine başladı. Çaykur'da kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Yüce, tebrik ziyareti için gelenleri ağırlamaya başladı. Yüce 4 gün öncede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ı ağırladı.

Rize’de Engelli Bireyler Sosyalleşiyor Rize’de Engelli Bireyler Sosyalleşiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Yüce, Çaykur Genel Müdürlüğü görevinden istifa etti.

Ekrem Yüce, Sakarya'nın Geyve ilçesi Çengel Köyü'nde 1954 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Pamukova'da bitirdi. Lise öğrenimlerini ise Kırklareli Atatürk Lisesi ile Adapazarı İmam-Hatip Okulunu bitirdi. Yüksek öğrenimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kültür Teknik ve Makine Bölümünde Yüksek Mühendis olarak tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi