Deprem Uzmanı Rize’yi Uyardı: Tüm Yapılar Riskli Deprem Uzmanı Rize’yi Uyardı: Tüm Yapılar Riskli

Ekşioğlu Vakfı Başkanı Aydın Ekşi, Başkan Vekili Süleyman Ekşi, Başkan Yardımcısı Kemal Ekşi, Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Galipcan Ekşioğlu ve Mustafa Ekşi Ovit Şenlikleri öncesi Rize'ye gelerek bir dizi temaslarda bulunuyor. Vakıf yönetimi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın ile görüştü. Ekşioğlu Vakfı Başkan Vekili Süleyman Ekşi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Ovit şenliklerine davet etti. Bakan Soylu, Ekşioğlu Vakfı'nın önemli işler yaptığını belirterek teşekkür etti.



Ovit Yayla Şenlikleri İçin Geri Sayım Başladı
Rize'nin Ovit Yaylasında Ekşioğlu Vakfı tarafından her yıl yapılan ve ulusal ve uluslararası alanda ses getiren Ovit Şenliği'nin bu seneki programı belli oldu. Şenlikler 19-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.
Ovit Yaylası ve Rize turizmini tanıtmak güçlendirmek ve markalaştırmak için her yıl yapılan Ekşioğlu Vakfı Uluslararası Ovit Yayla Şenlikleri 19-20 Ağustos'ta yapılacak. Rize'nin Ovit Yaylası'nda bu yıl 19-20 Ağustos tarihleri arasında 20.'si düzenlenecek olan Ekşioğlu Vakfı Uluslararası Ovit Yayla Şenlikleri için program belli oldu. 2 gün boyunca devam edecek şenlikler çeşitli etkinliklere sahne olurken bir çok sanatçı davetlileri eğlendirecek.

OVİT'TE BU YIL KARADENİZ ESİNTİLERİ YÜKSELECEK
Rize Valiliği ve İkizdere Kaymakamlığı'nın himayelerinde Çaykur'un desteğiyle yapılacak senliklere sanatçılar; Erol Şahin, Grup Koliva, Onay Şahin, Bizim Gönül, Volkan Aslan, Aslıhan Çiçek, İbrahim Ekşi, Selcuk Balcı, Gülay ve Orkestra Hamza Albayrak Ekibi türkü ve şarkıları ile şenlikte olacak. Şenliğin sunumunu her yıl olduğu gibi şovlarıyla festival konuklarını eğlendirip coşturan Necati Selvitop yapacak.

Editör: Haber Merkezi