Ekşioğlu Vakfı Başkanı Aydın Ekşi, Başkan Vekili Süleyman Ekşi, Başkan Yardımcısı Kemal Ekşi, Ekşioğlu Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Galipcan Ekşioğlu ve Mustafa Ekşi Ovit Şenlikleri öncesi Rize'ye gelerek bir dizi temaslarda bulunuyor. Vakıf yönetimi AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ile AK Parti Rize İl Başkanlığı'nda görüştü. Ekşioğlu Vakfı Başkanı Aydın Ekşi, Ovit Yayla şenliklerine davet ettiği İl Başkanı Muhammed Avcı ile görüş alış verişinde bulundu. Ekşioğlu Vakfı'nın hizmetlerini ve faaliyetlerini anlatan Başkan Vekili Süleyman Ekşi'de vakıf olarak gelecekte planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.
Ekşioğlu Vakfı yönetimi AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'la da bir araya gelerek şenlik programına davet etti. Karal'a şenlik programı hakkında bilgi veren heyet vakfın çalışmalarını görüştü. Ekşioğlu Vakfı ardından Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın ile makamında görüştü. 18 Ağustos tarihinde Ovit'te şehitler için okutulacak mevlit hakkında görüşen heyet il müftülüğünü davet etti.

EBRULİ YAŞAM VE SANAT DERNEĞİNE ZİYARET
Heyet Rize'de önemli çalışmalara imza atan Ebruli Yaşam ve Sanat Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Hülya Cerrahoğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi alan vakıf heyeti üretilen el emeği yöresel ürünleri inceledi. El emeği ürünleri oldukça beğenen vakıf üyeleri hediye için çeşitli ürünler aldı. Ekşioğlu Vakfı Başkanı Aydın Ekşi, kendilerini ağırlayan Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür etti, Ovit Yaylasındaki şenliklere davet etti.
Vakıf yönetimi daha öncede İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Dedebağ ile bir araya gelmişti.

Kendirli Seçim Sonuçları 2024 - Rize Kendirli’de Kim Kazandı? Kendirli Seçim Sonuçları 2024 - Rize Kendirli’de Kim Kazandı?

OVİT'TE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD
Ovit Yayla şenlikleri öncesi 18 Ağustos akşamı Ovit Yaylasında Hacı Hakkı Ekşi ile oğulları İbrahim, İmdat, Süleyman, Yüksel ve İsmail Hakkı Ekşi'nin yöneticileri olduğu Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı tarafından yaptırılan Hacı Hakkı Ekşi Camii'nde şehitlerimiz için mevlit okutulacak. Ekşioğlu Vakfı yönetimi mevlit programına tüm vatandaşları davet etti.
Rize'nin Ovit Yaylasında Ekşioğlu Vakfı tarafından her yıl yapılan ve ulusal ve uluslararası alanda ses getiren Ovit Şenliği'nin bu seneki programı belli oldu. Şenlikler 19-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Ovit Yaylası ve Rize turizmini tanıtmak güçlendirmek ve markalaştırmak için her yıl yapılan Ekşioğlu Vakfı Uluslararası Ovit Yayla Şenlikleri 19-20 Ağustos'ta yapılacak. İki gün boyunca devam edecek şenlikler çeşitli etkinliklere sahne olurken bir çok sanatçı davetlileri eğlendirecek.

OVİT'TE BU YIL KARADENİZ ESİNTİLERİ YÜKSELECEK
Şenliklere sanatçılar; Erol Şahin, Grup Koliva, Onay Şahin, Bizim Gönül, Volkan Aslan, Aslıhan Çiçek, İbrahim Ekşi, Selcuk Balcı, Gülay ve Orkestra Hamza Albayrak Ekibi türkü ve şarkıları ile şenlikte olacak.

Editör: Haber Merkezi