Katılımcılardan destek isteyen Aksoy, çok şükür Rize olarak huzur ve güvenli bir kent diyebiliriz dedi.

Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı

Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy muhtarlara yaptığı açıklamada Rize'de huzur ve güvenliğin sağlanması için herkesin katkısının şart olduğunu söyledi.

Rize Kalesinde mahalle muhtarları ve okul yöneticileri ile bir araya gelen Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, güvenlik ve trafik konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek; 'Özellikle okullarımızın bulunduğu bölgelerde daha dikkatli ve temkinli olmalıyız. Gelecek neslimizi her türlü bela ve kötülüklerden korumak için okul yönetici ve muhtarlarımızın desteğini bekliyorum. Sizler ile her zaman iş birliği içinde olmak istiyoruz.

Şüphelendiğiniz her konu bizim için önemli ve sizlerden 155 hattını kullanmanızı bekliyorum. Kesinlikle ihbarcı kimlikleri gizli tutulacaktır. Bu huzur ve güvenliğimiz için şart. Çok şükür Rize olarak huzur ve güvenli bir kent diyebiliriz. Yinede yaşanabilecek münferit olayların önceden bilerek tedbirler alınması gelecek için doğabilecek daha büyük olayların önüne geçecektir. Bunun için ilimizin tüm vatandaşları ve yöneticilerinin iş birliğine ihtiyacımız var ' ifadelerine yer verdi.

Konuşmalar ardından Aksoy, katılımcıları dinleyerek sıkıntıların çözümü için kendilerine söz verdi.

Editör: Haber Merkezi