BAB GROUP bünyesinde bulunan BAB İnşaat, Rize Engindere mahallesinde inşaatı devam eden Babbillon Residance'de kaba inşaat bitme aşamasına geldi. İnşaat alanında bütün aşamaları yakından titizlikle izleyen BAB İnşaat'ın yetkilileri Selim Bayramoğlu ve Vahit Babayiğit 2018 yılında bitirmeyi planladıkları konutların Rize'nin prestij konutları olacağını söylediler.

İnşaatın 3 bin metre kare içerisinde yer aldığını ifade eden iş adamı Selim Bayramoğlu, 'İnşaatımızda 2 bin 300 metre kurulumlu, katı bin 50 metre kare olan, toplamda 11 katlı, artı zemin katıyla toplamda 17 bin metre kare inşat alanı olan 90 daireli bir konut inşaat projesini Rize'nin Engindere Mahallisinde inşa ediyoruz. Projenin içerisinde 2 bin 300 metre kare bir kapalı otoparkı mevcut. 700 metre kapalı sosyal alanı bin 100 metre kare civarında açık sosyal alanı olan Rize'nin ilk ve tek sosyal yaşamlı bir yaşam kompleksini inşa ediyoruz. İnşaata 2016'nın Haziran ayında başladık. 2018 Ağustos aylarında teslim düşünüyoruz. Satışlarımız devam ediyor. İlk lansman fiyatında belirlediğimiz daireler satıldı. Yüzde 10 fiyat arışı ile daire satışlarımız devam ediyor. Yüzde 30'u peşin gerisi sıralı ödemelerle yaptığımız satışlar ev sahibi olmak isteyenler tarafından ilgi görüyor. Şu an 10 dairemiz daha bu fiyattan satılacak. Ardından fiyat güncellemesi yapılacak. Satışlar talepler beklediğimizden iyi. Alan, satanın ve çalışanın memnun olduğu bir proje. Rize'de ilk ve tek olan bu konut projesine tüm ev sahibi olmak isteyenleri bekliyoruz' diye konuştu.

Polisten Deldiği Duvardan Kaçmaya Çalıştı Polisten Deldiği Duvardan Kaçmaya Çalıştı

SEKTÖRDE KALİTESİZ İŞ UCUZ OLUYOR
Rize'deki inşaat sektöründe kooperatiflerin ön planda olduğunu söyleyen Bayramoğlu, 'Ev sahibi olmak isteyenler 20-30 bin TL vererek kooperatiflere giriyor. Bu şekilde daire sahibi olmak istiyorlar. Yalnız çoğunda kalitesiz bir iş ortaya çıkıyor ve biraz daha ucuz oluyor. Zaman sorunu var. Tam ne kadar ödeneceği belli olmayan işler var. Neresinden bakarsan risk olayı var. Bazı istisnalarda yok değil ama genelde bu sorun var. Biz ise işimizi ev sahibi olmak isteyenlere beğendirerek satmak zorundayız. Diğer işte böyle bir sorumluluk yok. Yap olduysa da olmadıysa da bu diyebiliyorlar. Biz her an inşaatımızın başındayız. İşçilik olsun malzeme kalitesi olsun en iyisini yapmanın gayretindeyiz. Süre de aynı şekilde verdiğimiz tarihte işi teslim etmek zorunluluğumuz var' ifadelerine yer verdi.


Editör: Haber Merkezi