Ensar Vakfı 6. Geleneksel 'Büyük Türkiye Buluşması' Antalya'da Gerçekleştirildi.

Ensar Vakfı'nın 2011 yılından beri geleneksel hale getirdiği 'Büyük Türkiye Buluşması' Antalya'nın ev sahipliğinde yapıldı. Bu yıl 6.'sı düzenlenen programa 166 şubeden 480 katılımcı katıldı. Üç günlük programda Ensar Vakfı şubeleri faaliyetlerini anlattı.

Toplantı, Ensar Vakfı Genel Kurul Üyesi Hayrettin Öztürk'ün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sonrasında Ensar Vakfı Kurucularından Kerim Aytekin, Ali Erilli ve Ali Osman Emirosmanoğlu vakfın kuruluşundan bu yana gelen aşamaları ve tecrübelerini Ensar şubelerine ve katılımcılara anlattılar. Ardından Türkiye'nin dört bir yanından gelen şubelerimiz faaliyetlerini anlattı.

İlk sunumu Ensar Vakfı Rize Şubesi adına Vakıf Başkanı Fethullah Şen yaptı. 'Şube Faaliyetlerinden İyi Örnekler' oturumunda sunumunu gerçekleştiren Ensar Vakfı Rize Şubesi Başkanı Fethullah Şen, konuşmasında 'Yurt çalışmalarında kaliteyi düşürmeden maliyetin düşürülebileceğini' ifade etti.

Çamlıhemşin Seçim Sonuçları 2024 - Rize Çamlıhemşin’de Kim Kazandı? Çamlıhemşin Seçim Sonuçları 2024 - Rize Çamlıhemşin’de Kim Kazandı?

Şen'in konuşmasından önce Ensar Vakfı Rize Şubesi'ni ve çalışmalarını anlatan sunum gösterildi. Rize şubesi bünyesinde 5 yurdun bulunduğunu belirten Şen 'Bu gördükleriniz bize miras kalmadı. Hepsi bir gayret sonucunda oluşturuldu. Bize bu yurtlar hain teröristlerden kalmadı. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Durmadık, Yola Devam Ettik'. Dinimizi değerlerimizle örtüştürerek eğitimlerini sürdüren genç kardeşlerimizi yetiştiren vakıf olma amacındayız. Bu amaç doğrultusunda hizmetlerimizi en kaliteli şekilde vermeyi vaad ettik ve bu vaadlerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.' Dedi.

Konuşmaların ardından 2016-2017 yılı içerisinde çeşitli alanlarda başarılı olan şubelere ödülleri ve plaketleri takdim edildi. Bu kapsamda Ensar Vakfı Rize Şubesi yurt çalışmaları alanındageçen yılın ardından bu yıl da Türkiye 1.ciliğini elde etti. Ödülü Vakıf Başkanı Fethullah Şen aldı.

Editör: Haber Merkezi