Çaykur Rizespor Kulübü'nü ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, eski başkan Metin Kalkavan, yöneticiler, Teknik Direktör Hikmet Karaman ve futbolcular karşıladı.

Erdoğan'a karşılamada teknik direktör Hikmet Karaman, tek tek futbolcuları tanıştırdı. Futbolcularla şakalaşan Erdoğan, Kweuke'den yeniden Süper Lig'e çıkmaları için söz istedi. Golcü oyuncu yarım Türkçesiyle kendisine söz verdi.

Hayati Yazıcı: Gurur Duyulacak Hikayelerimiz Var Hayati Yazıcı: Gurur Duyulacak Hikayelerimiz Var

Ziyarette Çaykur Rizesporlu yöneticiler, teknik kadro ve futbolculara hitap eden Erdoğan, 'Ana baba ocağım Rize'nin futbol kulübü bu sezon ne yazık ki istemediğimiz bir şekilde bir alt kümeye düştü. Bu sezon bunu telafi ederek yeniden süper lige çıkmamız gerekiyor. İnşallah kondisyon olarak birkaç gün sonra başlayacak lige hazırlansınız. İlk maç evimizde. Biz burada bir müjde göreceğiz artık. Bol gol sesleri bekliyorum' diyerek Çaykur Rizespor kulübüne başarılar diledi.

Erdoğan'a ziyaretlerinde Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap eşlik etti.

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından Erdoğan, tesislerin antrenman sahasından helikopter ile Giresun'a gitti.


Editör: Haber Merkezi