Altin Zeqiri: Tek Odak Noktam Rizespor Altin Zeqiri: Tek Odak Noktam Rizespor

Fenerbahçe'nin 'Hedef 1 Milyon Üye' standını ziyaret eden Erdoğan'a forma hediye edildi. Memleketinin takımı Rizespor'a bu sezon 2 maçta 5 gol atan Moussa Sow'u karşısında gören Cumhurbaşkanı'nın esprisi herkesi güldürdü.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali'nin açılış töreninin ardından, Fenerbahçe'nin burada kurduğu 'Hedef 1 Milyon Üye' standına bir ziyaret gerçekleştirdi.

VOLKAN VE SOW STANTA ÇIKTI
Erdoğan'ın ziyareti sırasında; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Dünya Etnospor Konfederasyon Başkanı Bilal Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile sarı lacivertli futbolcular Volkan Demirel ve Moussa Sow da stanttaydı.

'HER MAÇ 2-3 GOL ATIYORSUN'
Erdoğan'a Fenerbahçe forması hediye edildikten sonra Cumhurbaşkanı ile Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow arasında güldüren bir diyalog yaşandı.

Memleketinin takımı olan Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe'nin bu sezon oynadığı 2 maçta tam 5 gol atan Sow'a takılan Erdoğan 'Rize'yle derdin ne! Nedir bu Rize'nin senden çektiği! Her maç 2-3 gol atıyorsun' dedi. Bu sözler üzerine gülüşmeler yaşandı, ardından Erdoğan, Sow'un yanağını okşadı.

Editör: Haber Merkezi