DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi DSİ'nin Yarışmasında Rize'ye İki Birincilik Geldi

Güçlü Bir Türkiye İçin Evet' kampanyasına destek amacıyla yola çıkan Özavcı, Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarının yanı sıra 'Biz Türkiyeliyiz', 'Dünya liderimizle yeni Türkiye yolunda' yazılarıyla donatılan otomobiliyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ana baba ocağına geldi.
Otomobiliyle kentte gezen Özavcı, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin daha iyi büyümesi ve halk oylamasında 'evet' kampanyasına destek vermek için Türkiye'yi karış karış gezdiğini söyledi.
Özavcı, 'Bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz. Kardeşler asla karşı karşıya gelmedi. Bayrağımız, toprağımız ve namusumuz bir. Her şeyimiz bir. En acı gerçeğimizde bir ama oda düşmanımız. Bir olalım, birlik olalım kardeşçe ve beraberce bu halk oylamasına evet diyelim. Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi için evet diyelim.' ifadelerini kullandı.

Hollanda, İngiltere, Fransa ve Almanya 'hayır' dediğini ifade eden Özavcı, şunları kaydetti:
'Siz niye karışıyorsunuz. Çünkü bunlar Türkiye'nin büyümesini istemiyorlar. Bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün liderleri dış güçler yönetti. Şuan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yönetmiyorlar. Cumhurbaşkanımız ve Türkiye'nin zarar görmesi için hayır demek zorunda kalıyorlar. Bizde buna seyirci kalmayacağız. Bize düşen vazife Türkiye'nin geleceği için evet dememiz lazım. CHP'ye gönül vermiş kardeşlerimiz vatan millet sevgisini çok iyi biliyorlar. Onlarında bu halk oylamasında evet diyeceklerine inanıyorum.'
Özavcı, daha sonra kentten ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi