Rize Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda her akşam ikramların yapıldığı nöbette, dün akşamki ikramlar; Esnaf Odaları ve Rize Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tamam diyene kadar nöbete devam edeceklerini açıklayan esnaf oda temsilcilerinden Rize Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Turgut, Kahveciler Odası Başkanı Alaeddin Turanlı, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Bakkallar Odası Başkanı İsmail Hakkı Ekmekçi, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Davut Gülahmetoğlu, Kalkandere Şoförler Odası Murat Yetimoğlu, Güneysu Şoförler Odası Başkanı Ahmet Fırat, Kalkandere Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Bilgin ve Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Muzaffer Turan nöbete destek verdi.

Rizeli Yazar Dursun Ali Taşçı Vefat Etti Rizeli Yazar Dursun Ali Taşçı Vefat Etti

Rize esnafını gerek sms mesajları gerekse sözlü olarak her akşam yapılan nöbete katılmaları konusunda çağrı yaptıklarını ifade eden Rize Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy; 'Rize'de gerçekleştirilen demokrasi nöbetine katılımlarından dolayı tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rize'nin geneli olarak faaliyet gösteren esnaf odalarının katıldığı bu etkinliğe büyük bir katılım ve heyecan oldu. Önemli olan tüm insanların tek bir düşünce altında bir araya gelmesidir ve bunu da Rize Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gösterdik, her akşamda göstermeye devam ediyoruz. Allah'a şükür milletimizin güçlü iradesi sayesinde darbeye teşebbüs edenlere gereken cevabı verdik. Tüm Rizelilere, Türkiye'de ki sağduyulu vatandaşlarımıza bu istikrarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum' dedi.

Editör: Haber Merkezi