Ziyarete, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Adem Tornacı, Şoförler Odası Başkanı Muzaffer Turan, Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Bakkallar Odası Başkanı İsmail Hakkı Ekmekçi, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Servet Hacıömeroğlu, Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Alaeddin Turanlı, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan ve Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca katıldı.

ÇAYKUR’da Hangi Fabrikaya Ne Kadar İşçi Alınacak? ÇAYKUR’da Hangi Fabrikaya Ne Kadar İşçi Alınacak?

Ziyarette esnaf oda başkanları esnafların sıkıntılarını dile getirerek başkan Reşat Kasap'tan destek istediler. Belediye Başkan Yardımcıları Saffet Kopuz ve Coşkun Yeğen'in de katıldığı toplantıda sorunlar müzakere edilerek not alındı.

Başkan Kasap, esnafın temsilcileri olan oda başkanları ile bundan böyle de sık sık bir araya geleceklerini belirterek 'Daha yaşanabilir güzel bir şehir için sorunların müzakere etmeliyiz. Çözüm noktasında birbirimize yardımcı olmalıyız.' dedi.

Editör: Haber Merkezi