Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir Karaloğlu: Rize'de Risk Alanlarımız Bellidir

Bir restoranda yapılan toplantıya Rize Ticaret ve Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Rize Ticaret ve Odası Meclis Başkanı Ömer Ofluoğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Tornacı, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca, Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Kahveciler Büfeciler ve Otelciler Odası Başkanı Alaeddin Turanlı, Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Turgut, Şoförler Odası eski Başkanı Muzaffer Turan, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Servet Hacıömeroğlu yöneticiler katıldı.

'RİZE'NİN ÖNÜNÜ AÇMIŞLARDIR'
Toplantıda bir konuşma yapan Rize Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, '2005'ten bu yana Ticaret ve Sanayi odası takip ettiğimiz kadarıyla çok güzel şeylere imza attılar atmaya da devam ediyorlar. 2013 yılında görevi devralan başkan Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile başarıları artarak devam ettiğini gördük. Değerli başkan ve ekibi bilgi becerisiyle Rize Ticaret ve Sanayi Odasını Türkiye genelinde saygın bir yere getirdiler. Yaptıkları girişimlerle Rize'nin önünü açmışlardır. Birçok projede aktif rol oynayarak ilimize çok değerli hizmetlerin kazandırılmasında önemli rol oynadılar. Bu da birlik ve beraberliğin bir sonucudur. Kamuoyu oluşturmak adına birlikte hareket ettik. Bundan sonrada bu beraberliğin sürmesini istiyoruz' dedi.

'BERABER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK'
Bugün burada Rize'deki esnaf, sanayici ve tüccarların birlikteliğini ortaya koyduklarını ifade eden Rize Ticaret ve Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, 'Bütün birlik başkanlarına ve odamız meclis üyesi olan Murat Yetimoğlu'na teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir Rize sabahında bir araya geldik. Oda başkanlarımızda çok güzel şeyler duyduk. Bizler Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak birçok projeye destek verirken, diğer odaların katkılarını da göz ardı edemeyiz. Diğer birliklerden aldığımız destek ve güç bize ayrıca şevk vermektedir. Rize'ye yapılan yatırımların bu birlik, beraberlik ve sinerji sonucunda ortaya çıktığını söylemek doğru olur. Bundan sonraki dönemde yine birlik başkanlarımız ile beraber çalışmalarımız devam edecek. Rize için çok daha farklı projeleri birlikte başaracağımız kanaatindeyim' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi