Ardeşen'de 23 Nisan Coşkusu Ardeşen'de 23 Nisan Coşkusu

AK Parti Rize İl başkanlığı tarafından Rize belediyesi Kale sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize milletvekili Hikmet Ayar, Rize belediye başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl genel meclis başkanı Mehmet Kazancı, merkez ilçe başkanı Murat Saadettin Türüt, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan ve ilçelerdeki oda başkanları katıldı.

Toplantıda Milletvekili Hikmet Ayar TBMM'deki çalışmalar ve Rize'deki yatırımlarla ilgili gelişmeler hakkında bilgiler verdi. Rize belediye başkanı Reşat Kasap da belediye olarak yaptıkları yatırımlar ve hizmetlerle ilgi genel bir bilgi verdi.
Oda başkanları sırayla söz alarak yerel ve genel olarak karşılaştıkları sorunlarla ilgi bilgiler vererek taleplerini ifade ettiler. Rize'deki yatırımlarla ilgili görüş ve önerilerini dile getirdiler. Oda başkanlarının konuşmaların ardında ortaya konulan sorunlar üzerinde istişarede bulunularak çözüm önerileri konuşuldu.

Editör: Haber Merkezi