Rize'de Seçimin Ardından Mahalle Muhtarları Belli Oldu Rize'de Seçimin Ardından Mahalle Muhtarları Belli Oldu

Tepe, 'Eğer sağlıkları açısından kısıtlı durumda olan vatandaşlarımız oy kullanmak isterlerse bizlerde elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışacağız. Rize İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 214 93 21 ile 444 38 33 nolu evde sağlık hizmetleri birimini aramaları durumunda veya aile hekimlerine ulaşmaları durumunda oy verme günü sağlık personeli refakatinde evlerinden alınıp yine uygun şekilde ekibimiz gözetiminde hasta nakil araçlarımızla tekrar evlerine geri götürüleceklerdir. Bu anlamda vatandaşlarımızın söz konusu numarayı arayıp isimlerini ve adreslerini vermeleri yeterli olacaktır.'

'Hastanede yatan hastalarımız ise sağlık durumlarının elvermesi ve ilgili uzman hekimin onayı ile bu hizmetten faydalanabileceklerdir. Hastalarımız öncesinde doktorları ile görüşüp hastanelerimizin evde sağlık birimlerine taleplerini ulaştırmaları gerekmektedir.' dedi.
Ayrıca seçim günü olan 16 Nisan 2017 Pazar günü, oy kullanmaya karar veren vatandaşlarımız içinde aynı gün saat 16.00'a kadar evde sağlık hizmetleri koordinasyon merkezlerimiz bu numaralar ile açık tutularak hizmet vermeye devam edecektir.

Editör: Haber Merkezi