Gündoğdu bölgesine yönelik çalışmalar yapıldığını ifade eden Başkan Kasap, bu bölgede doğal gazın yaygınlaşmasına yardımcı olduklarını belirtti.

Başkan Kasap, 'Projelerimizin önemli bir kısmına başladık. Aynı şekilde sosyal yardımlaşma çalışmalarımızda sessiz sedasız devam ediyor. Eğitim ve kültür alanındaki projelerimizden biri olan Kadın Mesleki Eğitim Merkezi'nin de yakında açılışı gerçekleştireceğiz. Burada kadınlarımız hem meslek öğrenecek hem de maddi anlamda aile bütçelerine katkı sağlayacak' dedi.

Engelli vatandaşlara yönelik olarak da şehirde rahat yaşabilmeleri noktasında çalışmalar yaptıklarını anlatan Başkan Kasap, engellilere düşünerek yürüyüş alanları, üst geçitler ve asansörler yaptıklarını vurguladı.
Projelerdeki gecikmenin sebeplerini dile getiren Başkan Kasap şöyle devam etti: 'Bürokrasinin yavaş işlemesinden dolayı kısa sürede bitirebileceğimiz çalışmalarımızın sadece hukuki sürecinde iki yıl zaman kaybettik. 16 Nisan'dan sonraki süreçte hizmetlerimizi daha hızlı ve daha rahat yapacağız. Aradaki vakit kaybını ortadan kaldıracağız.

Rize’de Çay Yevmiyesi Kaç TL Olacak? Rize’de Çay Yevmiyesi Kaç TL Olacak?



Yalnız etrafımıza baktığımızda ülkemizin gelişmesini istemeyen lobiler, yaşadığımız coğrafyadan kaynaklı olarak düşmanlarımız karşımıza çıkıyor. Bizler buna göre karar vereceğiz.'
Seçimlerde en çok iki ilin merak edildiğini söyleyen Başkan Kasap, ' Bu illerden bir tanesi İstanbul, ikincisi Rize'dir. Çünkü Cumhurbaşkanımızın memleketidir. Bundan dolayı Rizeliler olarak omuzlarımızdaki yük büyüktür. Cumhurbaşkanımızın sevincini ikiye katlamak için bu anayasayı etrafımızdakilere anlatmalıyız' dedi.



Ülkenin gelişmesini istemeyen düşmanların tavırlarına dikkat çeken AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, 'Bizler, dokularımıza, düzenimize, doğrularımıza uygun olduğu için referandumda 'evet' diyeceğiz. Bu toprakların evlatları kendi gerçeklerini anlamış, sancağını daima düştüğü yerden kaldırmıştır' dedi.

Sadettin Türüt sözlerine şöyle devam etti; 'Bu anayasanın maddeleri iyi anlatılmalı. Ülkemizin geleceği için, kurumsal bir yönetim şekli için etrafımızda muallakta olanlara açıklayarak rahat karar vermeleri noktasında yardımcı olmalıyız.'
Taşlıdere ve Hamideyi Mahallesi sakinleriyle mahallenin eksiklikleri noktasında sohbet eden Başkan Kasap, sorunları giderilmesi noktasında talimatlarını yetkili kişilere verdi.


Editör: Haber Merkezi