Açılış törenine AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, AK Parti Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

İşçi Servisinin Altında Kalan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti İşçi Servisinin Altında Kalan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlanılan tören Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.
Açılış konuşmasını Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban yaptı. Özbalaban, bu hizmeti ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek 'Bu yatırımın ilçeye kazandırılmasında emeği çok büyük olan Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal'a ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu eser, çocuklarımıza ne kadar önem verdiğimizin bir göstergesidir diye düşünüyorum.' Dedi.
Böyle bir yatırımın ilçeye kazandırılması adına sunduğum öneriyi Belediye Başkanımız Adnan Özbalaban'ın içtenlikle olumlu cevap verdiğini belirten AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 'Burada eğitim öğretim görecek olan yavrularımızın öncelikle vatanımıza, milletimize, bayrağımıza ve bizi biz yapan değerlerimize sadık birer vatan evladı olmalarını arzuluyoruz. Bu evlatlarımızın yetiştirilmesinin bir alt yapısı burada oluşturulacaktır.' İfadelerini kullandı.

En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyleyen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 'Türk millet olarak eğitim seviyemizi ne kadar yükseltirsek, ne kadar gelecek kuşaklara iyi bir nesil bırakırsak ülkemizin geleceği de o kadar parlak olur.Onun için bu tesisi önemsiyoruz. Şimdi sıra bu eğitim kurumunun aktif hale getirilmesinde. Bunun için başta ilçe müftülüğümüz olmak üzere çocuklarını buraya yollamalarını istediğimiz ailelere büyük görev düşüyor.' Şeklinde konuştu.Konuşmalarının ardından 4-6 Yaş Arası Kreş ve Anaokulu'nun açılış kurdelesi AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Fındıklı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın tarafından gezildi.
Karal, incelemeleri esnasında çocuklarla yakından ilgilendi.

Editör: Haber Merkezi