Toplantıda ilçede bulunan her derecedeki eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin velilerine ulaşılması amaçlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan program doğrultusunda 7 oturum halinde sabahları köy okulları öğleden sonra da ayrı ayrı ilçe merkezinde bulunan Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise velileri ile bir araya gelinerektoplantılar gerçekleştirilmiştir. Öğrenci velilerine Teknolojinin Zararlı Kullanımı, Siber Suçlar ve Bağımlılık, Temel Ahlaki Kurallar, Anne ve Baba Davranışları ve Çocukların Sanata ve Spora Yönlendirilmesi konularında İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Eniş, İlçe Jandarma Komutanı Adnan Adalı, İlçe Müftü Vekili Davut Şentürk, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Uzuner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Ergene ve Milli Eğitim Şube Müdürü Ayfer Orol Aydın tarafından gönüllü olarak bilgilendirme yapıldı.

Kalp Destek Cihazı İle Yaşama Tutunan Esila, Kalp Nakli Bekliyor Kalp Destek Cihazı İle Yaşama Tutunan Esila, Kalp Nakli Bekliyor

Yaklaşık olarak 700 velinin katılımının sağlandığı toplantıların sonunda velilerin görüşleri alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantılara katılan veliler gönüllü olarak kendilerine vakit ayıran ve bilgilendirmede bulunan kurum müdürlerine çiçek vererek teşekkür ettiler. İlçe Emniyet Müdürü Ramazan ENİŞ düzenlenen toplantıların verimli geçtiğini ve bu tür toplantılara devam edileceğini bildirdi.

Editör: Haber Merkezi