Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezince organize edilen 'Seyyah Adem ÖZKÖSE ile Hasbihal' programı, Gençlik merkezi konferans salonunda yapıldı. Programa Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa ÇELİK, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin ÇAKMAKÇI, gençler ve davetliler katıldı.

Seyyah programı kapsamında ÖZKÖSE seyahatlerinde yaşadığı olayları, deneyimlerini, bilgilerini Rize'li vatandaşlarımıza ve gençlerimize aktardı. Gazeteci Yazar ÖZKÖSE, Ülkemizin içinde bulunduğu durumlar, Halep'te yaşanan olaylar ve 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi hakkında gözlemlerini ve deneyimlerini anlattı.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK bu tür organizasyonları gerçekleştirerek gençlerimizle birlikte sohbet etme fırsatı buluyoruz. Bizler ülkemizde yetişen her bir gencimize ayrı ayrı önem vermekteyiz. Geleceğin temellerini oluşturacak olan gençliğimiz sağlam bilgilerle hayatlarına şekil verecekler bu kapsamda Adem ÖZKÖSE ülkemizin gençleri ile bir araya gelerek deneyimli paylaşımlarını bizlere ve gençlere aktarmaktadır. Kendilerini Rize'de ağırlamak ve bilgilerini dinlemekten büyük zevk aldık. Programa katılan gençlerimize, davetlilerimize ve Sayın Adem ÖZKÖSE'ye değerli bilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum' diye konuştu.

Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı Rize'de Cinayet Zanlısı Hakkında Karar Çıktı



Programın sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK tarafından kendilerine günün anısına plaket takdim edildi. Adem ÖZKÖSE programın ardından Rize Gençlik Merkezi Serenderin'de Rize'li gençlerle birlikte sohbetine devam etti.

Editör: Haber Merkezi