Yoğun iş trafiği nedeniyle geciken ziyarette Rize'nin asayiş, trafik ve güncel konuları ile Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar değerlendirildi.

TÜBİTAK, RTEÜ'lü Akademisyenin Projesine Destek Verdi TÜBİTAK, RTEÜ'lü Akademisyenin Projesine Destek Verdi

Rize il Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi akşam saatlerinde makamındaki ziyarette 53 Gazeteciler Derneği Yönetim kurulunda Başkan Mustafa Bayrak, Başkan Yardımcısı Muhammet Kaçar, Mali sekreter Aytekin Kalender, Genel Sekreter Selim Denizalp, Yönetim kurulu üyeleri Fikret Karabulut ve Bayram Ali Sarı yer aldı.

Rize'nin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda asayiş ve trafik konuları ve ülke gündemi dile getirildi. Samimi hava içinde geçen konuşmada Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Rize'nin huzurunu ve huzurlu bir il olmasına katkı sağlayacaklarını belirterek 'Uyuşturucu ile mücadelemiz sürüyor ve sürmeye devam edecek. Asayiş olaylarında ise belli oranda azalmalar var. Hep beraber Rize'nin daha güvenli ve huzurlu bir il olması için üzerimize düşeni yapmalıyız' diye konuştu.

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak ise gazeteciler olarak huzurlu bir il istediklerini bunun için ne gerekiyor ise yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Editör: Haber Merkezi