Polis Eşleri Derneği tarafından Altınpark'ta düzenlenen ve 81 ilin yöresel ürünlerinden oluşan 'Gıda ve Dayanıklı Tüketim Ürünleri Kermesi'ne Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın eşi Mine Bozdağ, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin eşi Hatice Canikli, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve eşi Gülhan Altınok, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'in eşi Fatime Cirit, Yargıtay Başsavcısı Mehmet Akarca'nın eşi Fatma Sultan Akarca, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın eşi Aynur Kasırga, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'in eşi Nilüfer İpek, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları ve Eşleri ile Polis eşleri katıldı.

Dua eşliğinde kurdele keserek kermesi açan Bakan Kaya ve beraberindekiler, stantları gezdi.

Kermeste satışa sunulan el emeği ürünler ve gıda malzemeleri yoğun ilgi gördü.

Kermesin polis ve şehit çocukları yararına düzenlendiğini belirten Kaya, 'Biz de sosyal dayanışma ruhunu geliştirmek üzere buradayız. Devlet olarak bütün şehit yakınlarımızın, gazilerimizin her zaman yanındayız. Ama sosyal sorumluluk anlamında polis eşlerimiz de bu dayanışma ruhunu yarattığı için onlara da teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.

Kaya, kermeste 81 ilden çok güzel ürünlerin yer aldığını ve kendisinin de alışveriş yaptığını söyledi.

Kermesten elde edilecek gelir, emniyet mensupları ile gazi ve şehit polislerin üniversitelerde öğrenim gören çocuklarının eğitimleri için kullanılacak.

Kermes, 7 Mayıs Cuma akşamına kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Rize'de Trafiğe Kayıtlı Taşıt Sayısı 93 Bin 774 Oldu Rize'de Trafiğe Kayıtlı Taşıt Sayısı 93 Bin 774 Oldu

Rize ilini temsilen stantta bulunan İl Emniyet Müdürümüz Sadettin Aksoy'un eşi Özlem Aksoy yaptığı açıklamada 'Rize Polis Eşleri Derneği olarak Stantlarında Rize'ye özgü ürünlerin El Emeği ürünlerin yanı sıra Rize Çayı ve yöresel ürünlerin satıldığını, büyük ilgi gördüğünü söyleyerek, kermese Maddi Manevi katkısı olan tüm Rizeli hemşerilerimize teşekkür ederiz' dedi. Haber: Ali Sarı

Editör: Haber Merkezi