Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi

Spor Toto Süper Ligin 15. haftasında Pazar günü Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak olan Çaykur Rizespor ile Gaziantepspor, ligde 30. kez karşı karşıya gelecekler. Bugüne kadar oynanan maçlarda Rize ekibinin üstünlüğü göze çarpıyor. Kendilerine alt sıralardan kurtararak orta sıralarda yer edinmeye çalışan iki ekip arasında bu güne kadar oynanan karşılaşmalarda Çaykur Rizespor'un 15- 10 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşmada ise takımlar eşitliği bozamadı. Bu maçlarda 42 golle rakip ağları havalandıran Çaykur Rizespor kalesinde ise 31 gol gördü.

15-10 ÇAYKUR RİZESPOR ÜSTÜN
Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de oynanan maçlarda Karadeniz ekibi evinde 1-0 kazanırken deplasman da ise 2-0 ile rakibine boyun eğmişti. Oynanan son 10 maçta yeşil-mavililerin 6 galibiyeti 3 mağlubiyeti bulunurken 1 karşılaşmada berabere tamamlandı.
Bu sezon deplasmanda henüz galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor, kupada oynadığı son deplasman maçında Kasımpaşa'yı 6-1 ile geçti. Bülent Yıldırım'ın yöneteceği maçta iki takımda da önemli bir eksik gözükmüyor.

Editör: Haber Merkezi