Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentte bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 2 polisin şehit olduğunu, 19'u polis 23 kişinin yaralandığını bildirdi. Gaziantep son dakika haberlerini anında sizinle paylaşacağız, anlık ve güvenilir haberler için bizi takip etmeye devam edin.

3 TERÖRİST İDDİASI!
Yetkililer, saldırıyı IŞİD veya PKK'nın gerçekleştirdiği ihtimali üzerine araştırmalarını yürütüyor. Yetkililer, teröristin kimliğinin belirlenmesi ve istihbarat birimlerinin çalışmasıyla kısa sürede örgütün netlik kazanacağını kaydetti. Ancak, yetkililer 2012 yılı Ramazan Bayramında kentte 10 kişinin öldüğü bomba yüklü araçla PKK saldırısının yapıldığını hatırlatarak, bugünkü saldırının da benzer özellik taşıdığını; fakat bugünkü eylemi kimin gerçekleştirdiğinin kesinleşmediğini belirtti.TERÖRİSTLER İKİ ARAÇLA GELİP ATEŞ AÇTILAR

1 Mayıs nedeniyle çevresi bariyerle kapatılmış olan Emniyet Müdürlüğü önündeki bölgeye iddiaya göre iki araç barikatı aşarak girdi. İlk anda otomatik silahla ateş açan teröristler, polislerin karşılık vermesinin ardından kaçarken, peşinden gelen ikinci araçtaki bomba infilak ettirildi. Emniyet Müdürlüğü binasına yaklaşık 10 metre mesafede meydana gelen patlamayla bölgede can pazarı yaşanırken, olay yerine çok sayıda sağlık, kurtarma ile zırhlı polis ekibi sevk edildi.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentte bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 2 polisin şehit olduğunu, 19'u polis 23 kişinin yaralandığını bildirdi.

Kaçak Tütün Mamulleri Operasyonu Kaçak Tütün Mamulleri Operasyonu

PATLAMA ÇOK KUVVETLİYDİ
Şiddetli patlama kentin pek çok noktasından duyuldu, çevre binaların camları kırıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Teröristlerin iki araçla geldiği, patlama sonrası kaçtığı iddia ediliyor. Patlama sonrası silah seslerinin duyulduğu, çatışma yaşandığı da belirtiliyor.

BEYAZ RENKLİ ARAÇ ARANIYOR

Olayın ardından camları kırık beyaz renkli bir hafif ticari aracın arandığı belirtildi. Bölgeye giden tüm yollar güvenlik amacıyla kapatıldı.

Editör: Haber Merkezi