İftar önce geçen yıl 2017 yılanda Batman'ın Kozluk ilçesindeki Bekirhan Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen Kendirli Beldesinden Jandarma Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu, seneyi devriyesinde Kendirli'deki Şehitlikte kabri başında dualarla anıldı.

4 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi 4 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Bu yıl Kendirli 'de 5.kez Düzenlen geleneksel iftar programı için Recep Tayyip Erdoğan caddesi araç trafiğine kapatıldı. Çay TV tarafından canlı yayımlanan ve Togay Muratoğlu'nun sunuculuğunda başlayan iftar programında Başkan Alaettin Serdara, Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal , Çayeli Müftüsü Mehmet uzun ve Kendirli merkez Cami Müezzini Abdüssamed Büyük katıldı .
İftar programına ilgi oldukça yoğundu. Yaklaşık 1500 kişi programa iştirak eti. Şehit Soner Fazlıoğlu 'nunda seneyi devriyesi olması nedeniyle günü daha'da anlamlı kıldı.

Rize alay komutanlığına bağlı askerler, Ak Parti Rize Milletvekili hasan karal,Ak Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er ve Başkan yardımcısı Mehmet Şehitoğlu,Rize eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı,Rize Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz, Rize Müftüsü İsmail Yalçın,Kendirli Kültür Eğitim ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu, STK Başkan ve yöneticileriyle, Şehit Soner Fazlıoğlu'nun babası Kamil Fazlıoğlu ve kalabalık bir vatandaş topluluğu iştirak etti.Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar yaptığı açıklama'da : Bu yıl 5.sini düzenlediğimiz geleneksel iftar programımı ve Şehidimizin anma programına yakından ve uzaktan iştirak eden, mazeretlerini bildirip telefonla arayan herkese çok teşekkür ediyorum ediyorum diyerek sözlerini tamamladı .
Her etkinlikte olduğu ÇAYKUR tırı iftar sonrası iftara katılan yaklaşık 1500 kişiye çay ikram etti.

Editör: Haber Merkezi