Rize Kadastro Müdürü, Bilecik’e atandı Rize Kadastro Müdürü, Bilecik’e atandı

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK Şampiyona hakkında yaptığı açıklamada ' Gençler Türkiye Judo Şampiyonası'na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizde her ay Ulusal ölçekli şampiyonalar ve müsabakalar düzenlemek amacıyla çıktığımız yolda, şimdiye kadar hedeflerimize uygun olarak birçok şampiyona gerçekleştirdik. Bundan sonra da yeni şampiyonalar düzenleyeceğiz. Başta Rize Valiliğimiz ve yerel dinamiklerin katkılarıyla düzenlediğimiz şampiyonada sporcu, antrenör, hakem ve idarecilerden oluşan yaklaşık 1.000 kişiyi üç gün boyunca Rize'de ağırlayacağız.

Bu tür organizasyonlar, ilimizin tanıtımına yönelik ciddi katkılar sağlıyor ve işin ekonomik boyutunu da tetikliyor. Bu organizasyon ve aynı zamanda yapılacak Yüzme ve Masa Tenisi grup müsabakaları ile otellerimizde yüzde 100'e varan oranlarda bir doluluk var. Bu oranlar Türkiye ortalamasıyla kıyaslandığında ilimizin çok iyi bir noktada olduğunu gösteriyor. Emek veren desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum' dedi.
10-12 Şubat 2017 tarihleri arasında Rize Yenişehir Spor Salonu'nda düzenlenecek şampiyonaya yaklaşık 65 ilden 900 sporcu olmak üzere antrenör ve idarecilerle birlikte yaklaşık 1000 kişinin katılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi