Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 19 Mayıs Sanayi Sitesi esnafı ile buluştu.

Samsun'da Müstehcenlik Operasyonu: 3 Gözaltı Samsun'da Müstehcenlik Operasyonu: 3 Gözaltı

Kılıç, partisinin Tekkeköy ilçe başkanlığınca 19 Mayıs Sanayi Sitesi`nde düzenlenen esnafla kahvaltı programına katıldı. Sanayi sitesi esnafının sorunlarını dinleyen Kılıç, Samsun`un her geçen gün gelişme gösterdiğini söyledi.

Samsun`da yürütülen çalışmaların göz önünde olduğunu, şehrin gelişmesine katkı sağladığını vurgulayan Kılıç, kentin bir değişim ve dönüşümden geçtiğini belirtti.

Yapılan çalışmalarla Samsun`un marka değerinin yükseldiğine dikkati çeken Kılıç, şöyle devam etti:

"Samsun`da yapılanları görüyorsunuz. Güzel çalışmaların olduğu bir dönemden geçiyoruz. Stadyumumuz, önünde çelikten yapılmış alışveriş merkezi ve ticari alanlar çok güzel oldu. Samsunspor burada büyük başarılara imza atacak. Zaten tırmanışa geçti. Allah`ın izniyle buradan devam edeceğiz. Stadyum, etrafıyla bir cazibe merkezi haline geldi. Yanında fuar alanı var. Bunlar Samsun`un gelişmesine çok büyük katkıda bulunacak şeylerdir. Eğitim yatırımlarımız var. Bölgemizde Anadolu ve meslek liseleri var. Bunlar Samsun`un gelecekte çok daha farklı yere gelmesinin müjdecisi olacak. Hep beraber el ele, kol kola geleceğe yürüyeceğiz."

Bakan Kılıç, 16 Nisan`daki halk oylamasında "Evet" diyeceğini belirterek, programa katılanlara da "Evet" oyu vermeleri çağrısında bulundu.

Kılıç, vatandaşları 28 Mart Salı günü 15.00`te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın Cumhuriyet Meydanı`nda vatandaşlarla bir araya geleceği toplantıya da davet etti.

Editör: Haber Merkezi