Tevfik İleri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde başlayan kursla ilgili açıklama yapan Şube Başkanı Seyfettin AFACANLAR sendika olarak daha öncede düzenlediğimiz kurslarda olduğu gibi üyelerin kariyer yolculuklarında her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Hizmet sendikacılığı ile bugüne kadar Rize de kamu çalışanları için pek çok önemli faaliyete imza atan Eğitim-Bir-Sen Rize 1 Nolu Şubesi, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı öncesi Tevfik İleri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde düzenlediği hazırlık kursu ile üyelerine bir katkı daha sağlamış oldu. Eğitim-Bir-Sen Rize 1 Nolu Şube Başkanı Seyfettin AFACANLAR, 'Sendika olarak önceliğimiz her zaman hizmet sendikacılığı yapmaktır. Bu noktada memur ve hizmetli kardeşlerimizin kendi kariyer planlamaları doğrultusunda mesleki gelişim ve görevde yükselmelerine duyarlı kalarak Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı için Genel Merkezimiz tarafından hazırlanan sınava hazırlık kitabını daha önce üyelerimize dağıttık, sınavın yaklaşması ile de sınava hazırlık kursu düzenledik. Rize Tevfik İleri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde alanında uzman hocalarımızla katılımcılara vereceğimiz eğitimler sayesinde bir yandan sınav öncesi eksik yanlarını tamamlamaları, diğer yandan da yapacağımız iki adet deneme sınavı ile kendilerini ölçmelerini sağlayarak yapılacak sınavda başarılı olmalarını amaçlamaktayız.' dedi.

AFACANLAR;Eğitim-Bir-Sen olarak, hizmet ve akademik sendikacılığın da en güzel örneklerini gerçekleştiriyoruz. Başta Genel Merkezimiz olmak üzere bu faaliyetlerin yapılmasına katkı sunan hocalarımıza şükranlarımı sunuyor, 9 Aralıkta 2018 de sınava girecek üyelerimize başarılar diliyorum' şeklinde konuştu.

Taksi Şoförünün Cinayet Zanlısı Tutuklandı Taksi Şoförünün Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Editör: Haber Merkezi