Güneysu İmam Hatip Liselerinden mezun olanlar, kendisini İmam Hatip Lisesi Mensubu gören herkesin katıldığı bu buluşma gününde hem buluşma, hasret giderme hem de bayramlaşma sevinci bir arada yaşanacak.
Ramazan Bayramı'nın 3. Günü olan 27 Haziran 2017 Salı Günü Saat: 10:00'da Güneysu Osman Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilecek buluşma günü ilk mezunlardan son mezunlara kadar herkes, bu okullarda görev yapmış eski öğretmenler ve davetliler katılacak.

Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Güneysu İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan YIĞCI şunları ifade etti.
'Bu yıl 10.'sunu düzenlemekten onur duyduğumuz bu buluşma günleri sadece bir araya gelmekten öte, hasret giderme, istişare etme, birbirimizin dertlerini dinleme ve onlara çözüm bulma, ülkemizde İmam Hatip Liselerinin tüm sorunlarına bir nebze de olsa çözüm önerisi bulma gayretidir. Her yıl yaklaşık 300'e yakın mezun, öğretmen, misafirin katıldığı ve her yılın bu sayının arttığı bu müstesna günde derneğimizin çalışmaları, okullarımızın faaliyetleri vb. bilgilerde katılımcılarla paylaşılıyor.
Bu yıl dernek üyemiz Güneysulu yazar Mehmet KAZDAL yeni çıkan kitabı olan 'Hayatımız Fıkra' adlı kitabını da imzalayacak. Kendisini tebrik ediyoruz.

Bu amaçla bütün mezun, mensup, öğretmen ve Güneysulu hemşerilerimizi bu güzel günde bir araya gelmeye davet ediyoruz.'

Editör: Haber Merkezi