Güneysu İmam Hatip Okulu'nda düzenlenen törene AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Başkanı Ahmet Minder, Güneysu Kaymakamı, İhsan Selim Baydaş, Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal etkinlikte yaptığı konuşmada, yılda en az bir kere daha olsa İmam Hatip mezunlarının hasret gidermeleri ve kucaklaşmalarının anlamlı olduğunu vurgulayarak 'Bu ülkede İmam Hatiplilerin geçmişte ne zorluklarla ne sıkıntılarla yaşadığını biliyoruz. Hor görüldüler, ikinci sınıf insan muamelesi gördüler. Ama şimdi geldiğimiz noktada İmam Hatiplililerin önündeki tüm engeller kaldırıldı ve İmam Hatipli olmak artık ayrıcalıklı oldu. Bölünmüş ve ümmet olma yolundan uzaklaşmış olan İslam ümmeti mensupları olarak memnun değiliz. İnşallah bu tür etkinliklerin artarak ve büyüyerek yapılması birlikteliğimizi daim kılacaktır.' Dedi.

Hafif Ticari Araç Bariyerleri Yerinden Söktü Hafif Ticari Araç Bariyerleri Yerinden Söktü

Programda günün anlam önemine ilişkin slayt gösterileri ve tanıtımlar da yapıldı. Program verilen ikramın ardından çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal buradaki programın ardından Rize Merkezde esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı. Karal, bayramlaşma ziyaretlerinde hemşerileriyle hasret giderdi.

Editör: Haber Merkezi