Rize'nin Güneysu ilçesinde 4,5 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Halil Turan'ın tekrar aday olmayacağını açıklaması ardından Ak parti ilçe başkanlığında hareketli günler yaşanıyor. Aday adaylarının başvurularının alınmaya başlamasıyla beraber Güneysu'da belediye başkanı olmak için aday adayları başvurularını yapmaya başladı. Edinilen bilgilere göre Güneysu ilçesinde Ak Parti'den şu ana kadar 4 isim başvuru yaparken aday adayı olması beklenen isimler ise şöyle: 'Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Tapu İlçe Müdürü Şükrü Tarakçı, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Fırat, Rize Berberler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Güneysu Ziraat Bankası Müdürü Abdullah Mutlu ve Halk Eğitim Müdürü Adnan Yığcı'



ALİ KARSLI YENİDEN ADAY
İlçede esnaf olan Güneysu Ziraat Odası Başkanı, Güneysu Esnaf Odası Başkanı ve Güneysu Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Ali Karslı, belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı. Karslı önceki dönelerde de aday adayı olmuş fakat aday gösterilmemişti.

Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama



4 ADAY BAŞVURU YAPTI
Güneysu Spor Başkanlığı yapan ve ilçede esnaf olan Rıfat Özer'de başvurusunu Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Akif Karslı'ya teslim etti. Aday adaylık başvurusunu yapan diğer isim ise İstanbul Deniz İşletmesinden emekli Erol Topçu oldu. Resmen aday adaylık başvurusu yapan 4. İsim ise Çaykur'da fabrika müdürlüğü de yapan emekli Hasan Hanedar oldu. Hanedar başvurusunu Rize Ak Parti İl Başkanlığına teslim etti.

Editör: Haber Merkezi