Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilecek olan sempozyuma 6 ülkeden 7 yabancı hoca, Türkiye'nin birçok üniversitesinden öğretim görevlileri ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenler katılacak.

AHLAKİ SORUNLARIN TESPİTİ YAPILACAK

Sempozyumun ana temasının, gençliğin yüz yüze kaldığı ahlaki sorunları tespit etmek ve bu sorunlara değerler eğitimi bağlamında cevap aramak olduğu bildirildi.

Bu bağlamda sempozyumda, Bağımlılık ve Değerler Eğitimi, Şiddet ve Değerler Eğitimi, Yabancılaşma ve Değerler Eğitimi, İntihar ve Değerler Eğitimi, Cinsellik ve Değerler Eğitimi, Aile kurumu ve Değerler Eğitimi, Okul ve Değerler Eğitimi, Popüler kültür ve Değerler Eğitimi alanlarıyla ilgili teorik ve saha çalışmalarını içeren 50'nin üzerinde bildiri sunulacak.

3 GÜN SÜRECEK

3 gün sürecek olan sempozyum Güneysu Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Lisesi konferans salonunda 19 Ekim Cuma günü saat 14.00'de yapılacak olan açılış programı ile başlayacak. 21 Ekim Pazar günü kapanış oturumu ile son bulacak.

Açılış programında Güneysu İlim Öğrenenler Vakfı'nın Rize Eski Müftüsü Yusuf Karali anısına düzenlediği 'Sosyal Medyanın Gençlerimizin Ahlak Yapısına Olan Etkileri' konulu ulusal makale yarışmasının da ödül töreni yapılacak.

Rize'de Evin Balkonundaki Sepete Ateş Ettiler Rize'de Evin Balkonundaki Sepete Ateş Ettiler

Ayrıca açılış programında Güneysu fotoğraflarının yer aldığı bir Fotoğraf Sergisi de bulunacak.

Editör: Haber Merkezi