20 Haziranda başlayan yaz okulu çalışmaları, 340 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. 18 sınıfta yapılan eğitim faaliyetlerinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın programı uygulanmakla birlikte sosyal ve sportif etkinliklere de yer verildi.

Güneysu İlçe Müftülüğü, Güneysu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı'nın imzaladığı protokol ile bu yıl 5.'sini düzenlenen yaz okulunda öğrenciler servislerle evlerinden alınarak sabah 9.00'da derse başladılar. Öğle yemeklerini okulda yiyen çocuklar öğleden sonraki etkinliklerin bitimi ile yine servislerle 15.00'da evlerine döndüler.

4 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi 4 PKK/YPG’li Terörist Etkisiz Hale Getirildi

İlçe Kaymakamı Sayın İhsan Selim BAYDAŞ'ın da katıldığı belge töreni, Kur'an Tilaveti ile başladı. Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf YILMAZ'ın açılış konuşmalarının ardından İlçe Kaymakamı da yapılan bu çalışmaların öneminden bahsederek çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti ve ilk iki sınıfa belge takdimi yaptılar.

İlçe Müftüsü Abdulkerim ÇELİK, İlçe Milli Eğitim Müdürüm Bayram GÜNDOĞAR, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hikmet YANIK, Osman Erkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hasan AKSU, Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muharrem DİNDAR, Yeşilköy Türkoğlu İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Murat ERKAN, Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf YILMAZ ve Vakıf Mütevelli Heyet Üyeleri Rıfat ÖZER ve Hızır YIĞCI törene iştirak ederek belge takdimi yaptılar.

Okul bahçesinde öğrenci, öğretmen, veli ve tüm katılımcıların bir araya gelerek çektirdiği toplu fotoğraf çekimi ile 2016 yılı Gül Bahçesi Yaz Okulu Belge Töreni gelecek yıl yeniden buluşmak ümidi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi