Yoğun katılımla gerçekleştirilen kongreye Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı, Genel Merkez Koordinatör Milletvekili Polat Türkmen, Rize Milletvekili Hikmet Ayar, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kongrede söz alan Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, konuşmasında Güneysu'da ki üye sayısına vurgu yaparak hedeflerini açıkladı.

Annesine Bağıran Babasını Bıçakladı Annesine Bağıran Babasını Bıçakladı

Güneysu olarak hedeflerinin her zaman daha çok oy olduğunu ve bunun sorumluluğunu her zaman üzerilerinde hissettiklerini ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, son ziyaretinde bizlere neden ilçemiz birinci sırada olmadı diyerek talebini iletmiştir. Biz her seçimde farkımızı ortaya koymaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanının ilçesine yakışır şekilde hizmet ediyoruz. Partimizin oyunu da yüzde 90'lara kadar yükselttik. Hedefimiz her zaman Türkiye birinciliğidir. Üye sayımız yüzde 54'lere yükseldi. Türkiye'de eminim ki bu üye sayısı hiçbir partiye hiçbir teşkilata nasip olmamıştır. Bu sorumlulukla ciddiyetle yolumuza hizmetlerimize devam ediyoruz. İftihar ediyorum çünkü; Ak Parti'nin bir mensubuyum. Ne hırsızlık nede namussuzluk yapıldı. Yapılan her işin arkasındayız. Allahü Teala nasıl emrettiyse öyle bir siyaset yapıyorum yapmaya da devam ediyorum. Bu ilkelerimde partimin ilkeleri ile tamamen örtüşüyor' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi