Güneysu Spor Salonunda yapılan terfi maçlarına katılan Sinop Hentbol Takımı, Kastamonu Hentbol Takımı, Bingöl Özel İdare ve Güneysu Spor Hentbol takımı arasında ki maçlar kıyasıya mücadelelere sahne oldu.
İlk maçında 4'lü gurubun en iyi takımlarından Kastamonuspor'u mağlup eden Güneysuspor ardından Bingöl Özel idare'yi yenerek önemli bir başarı elde etti. Son maçta guruplardan çıkma şansı kalmayan Sinopspor, Güneysuspor karşısına çıkmayarak hükmen mağlup sayıldı. Güneysuspor Başkanı Rıfat Özer, genç bir kadro oluşturdukların belirterek hedeflerinin guruptan çıkarak 1. Lige yükselmek olduğunu söyledi.

SİNOP TAKIMI SAHAYA ÇIKMADI
Bu sezon önemli transferler yaparak bu guruplara hazırlandıklarını ifade eden Özer, 'Kulübümüz ilk maçında Kastamonuspor'u 32-21 geçti. İkinci maçta Bingöl Özel İdarespor 33-29 mağlup ettik. 3. maçta iddiası kalmayan Sinop takımı sahaya çıkmadı. Bu maçı da 10 - 0 hükmen kazanarak gurup lideri olarak Türkiye genelinden 16 takımın katılacağı finallere gitmeye hak kazandık. Maçların fikstürü tarihleri ve yeri önümüzdeki günlerde belli olacak. Oynadığımız maçlarda bize destek olan tüm taraftarlarımıza ve yetkililerimize teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Atmaca, Kritik Maçtan Puansız Döndü Atmaca, Kritik Maçtan Puansız Döndü

16 TAKIMDAN 9'U 2. LİGE ÇIKACAK
Ligi 9 puanla birinci tamamladıklarını belirten Özer; '6 puanla Kastamonuspor ikinci oldu. Bu guruptan rakibimizle beraber 16 takımın içerisinde mücadele edeceğiz. Bu 16 takım 4'lü gurupta karşılaşacak. Guruplarda ilk ikiler direk ikinci lige çıkarken en iyi bir üçüncü de 1. Lige yükselecek. Daha önce hentbol takımının alt yapısını kurmuştuk. Hedefimiz ilçemizde ilimizde yetişen hentbolcuları kazanmak. Öncelikle birinci lige sonrasında ise süper lige çıkmak istiyoruz. İlimizde bayanlar süper ligde başarıyla mücadele eden bir Ardeşen GSK takımı var. Onların başarısını bize de örnek oluyor. Bizde erkekler liginde ilimizi süper ligde temsil etmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi