Eski AK Parti Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, halk oylamasından "hayır" çıkması halinde buna en çok Batı`nın sevineceğini ve Batılı ülkelerin Türkiye`nin başına üşüşeceğini söyledi.

Soyguncuları Çantadaki Fotoğraf Ele Vermiş Soyguncuları Çantadaki Fotoğraf Ele Vermiş

Uzunkaya, partisinin Kavak ilçesindeki seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Burada Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve partililerle sohbet eden Uzunkaya, 16 Nisan`da yapılacak anayasa değişikliği halk oylamasının ülke meselesi olduğunu belirtti.

Yapılacak halk oylamasının Türkiye`nin geleceğine yönelik olduğuna işaret eden Uzunkaya, şunları söyledi:

"Dost gibi görülen Batı devletleri fazla dayanamayıp Türkiye`ye karşı çirkin yüzünü gösterdi. Zaten ülkemizde geçirilen darbelerde Batı`nın parmağı olduğunu da biliyoruz. Hollanda`ya giden bakanımıza, bayan olmasına rağmen yaptıklarını gördük. Elbette onların amacı halk oylamasında `evet` oyunun çıkmasına engel olmaktır."

Uzunkaya, halk oylamasından Avrupa ülkelerinin "hayır", İslam coğrafyasının ise "evet" çıkmasını beklediklerini dile getirerek, "Halk oylamasından `hayır` çıkması halinde Batılı ülkeler Türkiye`nin başına üşüşecek. Halk oylamasını diğer seçimlerle karıştırmayalım. Bu parti meselesi değil, Türkiyemizin geleceğini ilgilendiren oylamadır. `Hayır` oyu vereceklere bunu izah ederek, onların da `evet` vermesini sağlayalım. Kavak`tan yüzde 80 `evet` oyu çıkartalım." dedi.

Editör: Haber Merkezi