Rize'nin Fındıklı ilçesine giden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, akşam saatlerinde ilçenin cadde ve sokaklarını gezdi.

İlçede devam eden çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Adnan Özbalaban'dan bilgiler alan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Fındıklı ilçesinin modern bir şehir görünümüne kavuştuğunu belirtti.

Fındıklı'nın Rize'nin en doğu ilçesi olmasına rağmen yaşanabilir şehir noktasında gerekli her yatırımın hükümetleri döneminde yapıldığını ifade eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 'Fındıklı ilçemiz sosyo-kültürel anlamda gelişmiş bir ilçemiz. Alt ve üst yapı olmak üzere birçok alanda hükümetimiz döneminde gerekli tüm yatırımları ilçemize kazandırdık. Yakın dönemde ilçemizin hayırsever işadamlarımızdan Hasan Kartal destekleriyle yapılan Fındıklı Belediyesi Hasan Kartal Gösteri Merkezi'nin açılışını gerçekleştirmiştik. Fındıklılı hemşerilerimle Rize'ye geldiğim her zaman buluşmayı ve hasret gidermeyi yapmaya çalışıyorum. Akşam saatlerinde belediye başkanımız ile birlikte cadde ve sokakları gezmek istedim. Devam eden yatırımlarla ilgili bilgileri belediye başkanımızdan aldım.' Dedi.

Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de Dörtlü Final'de İkinci Olan Güneysu Spor, Süper Lig'de

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Fındıklı ilçesine verdikleri önemin bundan öncede olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Haber: Özgür Kaçar

Editör: Haber Merkezi